Kami menjemput para alumni Yayasan Peneraju untuk mendaftar keahlian sekarang!

Tentang Peneraju Alumni

Peneraju Alumni adalah persatuan alumni bagi penerima faedah Yayasan Peneraju yang akan berperanan sebagai agen perubahan yang komited meneruskan penglibatan dalam aktiviti yang bermanfaat dan pembangunan komuniti yang menyumbang kepada negara.

Objektif Peneraju Alumni

MENGHUBUNG [ CONNECT ]

Membina jaringan yang kukuh di kalangan ahli alumni Yayasan Peneraju

MENYENTUH KEHIDUPAN [ TOUCH LIVES ]

Menyediakan peluang untuk menyumbang semula kepada individu, komuniti dan negara

MEMBANGUN [ GROW ]

Menggalakkan pembangunan diri secara progresif sebagai alumni demi kemampanan bakat Bumiputera

Sertai Peneraju Alumni

Imbas atau klik kod QR di bawah untuk mendaftar

Kelayakan: Untuk menyertai Peneraju Alumni, penerima faedah haruslah telah menamatkan program.

NANTIKAN ACARA 2024!

Untuk menyertai sebarang acara Peneraju Alumni, sila daftar sebagai alumni dengan segera!
Suku tahun 3 & 4
  • Peneraju Alumni Gives Back (CSR & Sukarelawan)
  • Perkongsian tentang pembangunan diri, perancangan kewangan, membina rangkaian profesional dll.
Lebih banyak acara akan datang!
Untuk maklumat aktiviti Peneraju Alumni akan datang,
sila rujuk pada media sosial Yayasan Peneraju.

Carta Pentadbiran Peneraju Alumni

Johor | Pulau Pinang | Terengganu
  • Masih dikemaskini

Penafian Liabiliti:

Jawatankuasa Sementara dan Wakil Negeri telah dilantik oleh Yayasan Peneraju Pendidikan Bumiputera (Yayasan Peneraju) untuk melaksanakan aktiviti-aktiviti yang telah diluluskan oleh Yayasan Peneraju. Sebarang maklumat peribadi yang anda dedahkan secara sukarela kepada Jawatankuasa Sementara dan Wakil Negeri, sama ada semasa di acara, platform dalam talian, atau sebarang interaksi lain, adalah atas pertimbangan dan risiko anda sendiri.

Maklumat peribadi tersebut hanya akan digunakan untuk aktiviti-aktiviti yang diluluskan oleh Yayasan Peneraju. Yayasan Peneraju tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku penyalahgunaan maklumat peribadi di luar kawalan atau bidang kuasa Jawatankuasa Sementara dan Wakil Negeri.

Sila e-mel kepada alamat ShYFT@yayasanpeneraju.com.my jika ingin mengesahkan maklumat yang diminta atau laporkan jika anda mengesyaki sebarang penyalahgunaan maklumat anda.

Nama-nama yang dipaparkan adalah tertakluk kepada perubahan dari semasa ke semasa.

Soalan-soalan Lazim

Imbas atau klik kod QR tertera di atas dan isi borang atas talian untuk mendaftar sebagai ahli ShYFT.

Pendaftaran akan diproses untuk pengesahan. Tertakluk kepada syarat kelayakan, anda akan menerima keahlian anda melalui emel. Sila periksa spam box dari semasa ke semasa.

Anda boleh menghubungi Pasukan Peneraju Alumni melalui alamat emel: shyft@yayasanpeneraju.com.my

Pertanyaan Umum
Peneraju Alumni